(L-R) Jalal Bin Thaneya, Nada Abou Nada, Zaid Al Refai, Fahmy Mohamed, and Elham Qasimi proudly carrying the torch in Hull

And off they go! Our regional torchbearers are proudly carrying the Olympic flame which is making its way to London. Samsung Electronics Co. Ltd., a market leader in consumer electronics, and a Presenting Partner of the London 2012 Olympic Torch Relay, hosted nine individuals from the Gulf region to carry the Olympic flame in honor of their family, friends, and country. The regional torchbearers carried the Olympic flame across several locations in the United Kingdom. The Olympic flame is currently burning bright across the country as it makes its way towards London, commencing the London 2012 Olympic Games.

The region’s selected Olympic Torchbearers are: Elham Qasimi, the first Arab woman to trek to the North Pole; Simran Vedvyas,Social campaigner and ‘Star’ student at school; Hassanain Anver, founder of an online UAE youth platform; Jalal bin Thaneya, a social advocate for children with special needs; Zed Al Refai, the first Arab to scale Mount Everest; Nada Zeidan, the first female rally driver in the Gulf; Robert Swift, a Marketing Manager from Etisalat; David Butorac, a renowned TV industry hero; and Hani Macki, an environmentalist and founder of the Environment Society of Oman.

 استضافت سامسونج للإلكترونيات، الشركة الرائدة في قطاع إلكترونيات المستهلك والشريكة الأولمبية لرحلة تتابع الشعلة الأولمبية، تسعة أشخاص من منطقة الخليج لحمل الشعلة الأولمبية على شرف عائلاتهم وأصدقائهم وبلدانهم. وقام حاملو الشعلة من المنطقة بحمل الشعلة الأولمبية عبر عدة مواقع في المملكة المتحدة. حيث تتقد الشعلة الأولمبية حالياً مشرقة عبر المملكة المتحدة فيما تتخذ طريقها نحو لندن مستهلة دورة الألعاب الأولمبية في لندن 2012.

ويشتمل حاملو الشعلة الأولمبية المُختارون من المنطقة على: إلهام قاسمي، أول امرأة عربية تصل إلى القطب الشمالي؛ سيمران فيدفياس، منظمة حملات للإعلام الاجتماعي وطالبة مدرسة متميزة؛ وحسنين أنفير، مؤسس منصة إلكترونية للشباب في الإمارات العربية المتحدة؛ وجلال بن ثنيّة، ناشط اجتماعي من أجل الأطفال ذوي الاحتياجات الخاصة؛ وزيد الرفاعي، أول عربي يتسلق جبل إيفرست؛ ونادية زيدان، أول سائقة سباق في الخليج؛ وروبرت سويفت، مدير تسويق من اتصالات؛ وديفيد بوتوراك، النجم التلفزيوني الشهير والرئيس التنفيذي لشبكة "أوربت شوتايم"؛ وهاني مكي، ناشط في مجال البيئة ومؤسس جمعية البيئة العمانية.

0 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like
Read More

K-Blog: Hot Clicks

Same old story. You check all your daily websites- Facebook, emails, Twitter, and favorite blogs- and then you…